Velkommen til Galleri Brown

Innehavere er Rita Lysebo Egren, keramisk designer og Unn Holvik Stenersen, billedkunstner.

I galleriet stiller vi ut egne arbeider -Ritas keramiske produkter i stram, ren design og Unns grafikk og fargesterke, figurative malerier. Dette har vi valgt å kalle VÅRE EGNE.

I tillegg har vi invitert inn andre norske kunstnere og kunsthåndverkere, som vil selge sine flotte produkter hos oss. Disse er VÅRE VENNER.

Hvem er så vi?

Rita har en bachelor innen keramisk design fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i København og er medlem av Norske Kunsthåndverkere. Hun har stilt ut i blant annet Haugar Vestfold Kunstmuseum, Sandefjord Kunstforening, Skien Kunstforening, Sørlandets Kunstmuseum og Kunstforeningen Verdens Ende. I tillegg selges hennes produkter i et godt utvalg forhandlere over hele landet.

Unn har bakgrunn fra kunstskolene i Bergen og Kabelvåg, foruten kurs og workshops i Norge, Sverige og Skottland. Hun har stilt ut i Sandefjord Kunstforening, Kunstforeningen Verdens Ende, Galleri Magenta, Galleri Verftsporten, Galleri Fold, Galleri Elogel, Søgne Gamle Prestegård, Påske- og Høstutstillinger i Stavern, Galleri Godager, Fogdegaarden kunstforening m.fl.

Galleri Brown holder åpent torsdag-lørdag kl.11:00-16:00, og vi kan også kontaktes utenom åpningstid.

Følg gjerne galleriet på Facebook/Galleribrown og Instagram/Galleribrown